Peseiro: Nu meritam să pierdem

Antrenorul Jose Peseiro a declarat, sâmbătă seară, că echipa Rapid Bucureşti nu merita să piardă meciul cu Unirea Urziceni, scor 1-2, din etapa a VII-a a Ligii I, apreciind că rapidiştii au dominat jocul.

14 afișări
Imaginea articolului Peseiro: Nu meritam să pierdem

Peseiro: Nu meritam să pierdem (Imagine: Mediafax Foto)

"Jucătorii mei sunt foarte trişti. După părerea mea nu meritam să pierdem. Unirea Urziceni a jucat foarte bine pe contraatac şi a fost în avantajul lor că au marcat încă din primul minut. Respect opinia lui Dan Petrescu, dar nu sunt de acord că Unirea a dominat meciul, mă aşteptam să spună acest lucru. Echipa mai bună a fost Unirea pentru că a marcat două goluri, dar Rapid a avut mai multe ocazii şi am dominat, iar 85 la sută s-a jucat în terenul lor. După părerea mea, Rapid a fost mai bună", a spus Peseiro.

Peseiro a afirmat că nu este supărat pe conducere pentru faptul că situaţia portarului Dănuţ Coman nu s-a rezolvat. "Nu sunt supărat cu nimic pe conducere, eu sunt supărat doar că am pierdut acest joc. Am auzit suporterii, îi înţeleg, sunt supăraţi ca şi mine. Trebuie să aibă încredere că noi putem schimba situaţia în care suntem acum. Cu siguranţă le place de Dani Coman, dar nu vreau să vorbesc despre acest lucru. Sunt probleme medicale la echipă, avem accidentaţi, dar nu vreau să scuze cu ceva înfrângerea de azi acest lucru. Sunt mulţumit de echipa mea, a luptat până în ultimul minut, a dat totul, dar azi nu am avut şansă. Îmi asum responsabilitatea titularizării lui Pardo, nu înţeleg de ce Pardo este făcut responsabil pentru această înfrângere, nu este problema la Urko sau Andrade, sunt alte probleme", a menţionat Peseiro.

Tehnicianului portughez îi place echipa Unirea Urziceni dar a menţionat că pentru ialomiţeni este greu să câştige campionatul. "Unirea Urziceni este o echipă care îmi place, dar este greu să câştige campionatul pentru că pentru asta trebuie să ai o echipă bună în atac. Niciodată o echipă care joacă pe contraatac nu a câştigat un titlu. Ei au făcut treabă bună până acum, dar ca să câştige titlul trebuie să atace mai mult", a spus Peseiro.

În momentul desfăşurării conferinţei de presă, în sală a intrat un suporter care l-a întrebat pe antrenorul portughez dacă poate să dea mâna cu el. Antrenorul a acceptat şi l-a salutat pe suporter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici