Peseiro: Pentru moment sunt mulţumit

Antrenorul Jose Peseiro a declarat, sâmbătă, că este conştient de faptul că Rapid trebuie să progreseze foarte mult, dar a precizat că este mulţumit de evoluţia jucătorilor în acest stadiu al pregătirilor, după partida amicală câştigată împotriva divizionarei secunde Sportul Stundeţesc, scor 3-2.

14 afișări
Imaginea articolului Peseiro: Pentru moment sunt mulţumit

Peseiro: Pentru moment sunt mulţumit (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci bun pentru noi, am muncit foarte mult şi nu mă aşteptam la mai mult pentru că ştiam situaţia jucătorilor. Ştiu că această echipă trebuie să progreseze foarte mult, dar pentru moment sunt mulţumit", a spus Peseiro.

Tehnicianul portughez şi-a apărat jucătorii, care au fost conduşi la pauză cu 2-0 de Sportul Stundenţesc, explicând că aceştia sunt obosiţi după antrenamentele din ultima perioadă. "În mod normal în acest joc era nevoie de mai multă intensitate, de o motivaţie mai mare, dar mi-a plăcut jocul pentru că ştiam situaţia jucătorilor. S-au antrenat foarte mult în fiecare zi şi pe teren, şi în sala de forţă şi din cauza asta nu au putut juca mai mult de 45 de minute. Jucătorii au fost obosiţi după antrenamentele din ultima perioadă şi e normal. Se puteau întâmpla accidentări şi nu voiam, pentru că jucătorii nu erau odihniţi suficient. Ieri am avut două antrenamente, iar azi a fost acest joc", a afirmat antrenorul, precizând că nu ştie cât de gravă este accidentarea atacantului Joao Paulo, înlocuit în minutul 17 după o lovitură primită de la un adversar.

Jose Peseiro s-a arătat mulţumit de evoluţiile noilor achiziţii, Juliano Spadacio şi Ricardo Fernandes, precizând că jucătorii Cristian Săpunaru, Emil Dică şi Lucian Burdujan nu au jucat în amicalul cu Sportul pentru că au acuzat unele dureri şi nu a vrut să rişte accidentări mai grave.

Întrebat dacă îl va păstra pe mijlocaşul Ovidiu Herea în lotul pentru noul sezon, tehnicianul portughez a răspuns afirmativ, fiind surprins de faptul că acesta este doar împrumutat la Rapid de la divizionara secundă Progresul. "Nu ştiu dacă e împrumutat. Sigur că aş vrea să-l păstrez la echipă. Nu ştiam că Herea este împrumutat la noi. Şi trebuie să-l cumpărăm pe acest jucător? Nu? Eu credeam că este jucătorul Rapidului", a spus mirat Peseiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici