Peseiro: Singurul obiectiv în meciul cu CFR este victoria

Antrenorul echipei Rapid, Jose Peseiro, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că singurul obiectiv al grupării bucureştene în partida cu CFR Cluj, contând pentru etapa a III-a a Ligii I, este obţinerea celor trei puncte.

8 afișări
Imaginea articolului Peseiro: Singurul obiectiv în meciul cu CFR este victoria

Peseiro: Singurul obiectiv în meciul cu CFR este victoria (Imagine: Mediafax Foto)

"Vom juca împotriva unei echipe bune, campioana României. Sper la un spectacol frumos şi să câştigăm. Când o echipă joacă bine, e aproape de victorie. Uneori este posibil să piardă, dar este mai aproape de victorie. Respectăm campioana, are jucători buni, antrenor bun, dar singurul obiectiv este să câştigăm", a spus Peseiro.

Jose Peseiro: mi place echipa mea

"Îmi place echipa mea, ştiu ce poate şi ce trebuie să îmbunătăţească. Vreau ca echipa mea să câştige, dar să facem şi spectacol, orice antrenor îşi doreşte asta, astfel eu câştig mai mulţi bani, dar şi jucătorii. Avem o echipă bună. Îmi plac fotbaliştii români, dar trăim într-un fotbal global. Dacă echipa mea nu a putut cumpăra jucători din România, atunci a cumpărat din străinătate. Pentru mine nu există români sau străini, toţi sunt jucători", a completat Peseiro.

Tehnicianul giuleştean le-a cerut fanilor să nu se bată cu suporterii adversarelor. "Vreau să le spun fanilor că vom da tot ce este posibil ca să câştigăm şi să facem spectacol şi vreau să le cer să nu se bată cu suporterii adversarelor. Cluj e un adversar, nu un duşman. Vreau să respecte adversarii de fiecare dată, indiferent că este vorba de Steaua, Cluj, Dinamo sau Galaţi, să respecte pe toată lumea", a subliniat Peseiro.

Partida FC Rapid - CFR Cluj, contând pentru etapa a III-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici