Peste 10.000 de bilete vândute pentru meciul Bute - Andrade

Organizatorii meciului în care campionul mondial la box profesionist la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va apăra titlul în faţa pugilistului mexican Librado Andrade, au anunţat că s-au vândut deja peste 10.000 de bilete pentru confruntarea din 24 octombrie, de la Montreal.

9 afișări
Imaginea articolului Peste 10.000 de bilete vândute pentru meciul Bute - Andrade

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pugilistul Lucian Bute (Imagine: Mediafax Foto)

Biletele au fost puse în vânzare în urmă cu numai trei zile, iar vânzările înregistrate reprezintă un record pentru clubul canadian Interbox, care se aşteaptă la o sală Centre Bell arhiplină în 24 octombrie.

"Nu ni s-a mai întâmplat să se vândă aşa de repede biletele. Este o dovadă că oamenii îl iubesc pe Lucian Bute. Meciul Bute - Andrade va fi un eveniment grandios, iar atmosfera va fi incendiară la Centre Bell", a comentat preşedintele grupului Sportscene, Jean Bedard.

În prezent, prioritatea clubului Interbox este "să maximizeze vizibilitatea lui Lucian Bute în afara Quebec-ului".

Tentative în acest sens vor fi făcute în săptămânile viitoare, cu scopul de a atrage reţele de televiziune străine la Montreal.

Pugilistul Lucian Bute a devenit, în octombrie 2007, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins prin KO tehnic, pe deţinătorul centurii, columbianul Alejandro Berrio, într-o gală disputată la Centre Bell din Montreal.

Bute şi-a apărat cu succes centura mondială în 1 martie, după ce l-a învins, prin KO tehnic în repriza a zecea, pe americanul William Joppy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici