Peste 400 de jandarmi vor asigura ordinea la partida Steaua - Petrolul Ploieşti

Peste 400 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul Steaua - Petrolul Ploieşti, programat, sâmbătă, pe Arena Naţională, în cadrul primei etape a Ligii I.

156 afișări
Imaginea articolului Peste 400 de jandarmi vor asigura ordinea la partida Steaua - Petrolul Ploieşti

Peste 400 de jandarmi vor asigura ordinea la partida Steaua - Petrolul Ploieşti (Foto: Bogdan Maran / Mediafax Foto)

Conform unui comunicat de presă al Jandarmeriei, remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Accesul suporterilor echipei Petrolul Ploieşti se va face doar prin intrarea situată pe B-dul Pierre de Coubertin, iar intrările din B-dul Basarabia şi strada Maior Coravu vor fi rezervate fanilor stelişti.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire este interzis.

Echipa Steaua întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, formaţia Petrolul Ploieşti, într-o partidă contând pentru prima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici