Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Dinamo - Rapid

Peste 500 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Dinamo - Rapid, programat duminică, la ora 20.00, în etapa a IV-a a Ligii I, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

16 afișări
Imaginea articolului Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Dinamo - Rapid

Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Dinamo - Rapid (Imagine: Adi Pîclişan/Mediafax Foto)

La partida de duminică, publicul va avea acces numai pe bază de bilete şi invitaţii. Dispozitivul de control-acces în stadion, îndrumare şi supraveghere a suporterilor, va fi asigurat de agenţi ai unei firme private de securitate.

Accesul publicului în stadion va fi permis începând cu ora 18.00, iar spectatorii nu vor putea intra cu camere foto sau video profesionale.

Conform prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive, spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. De asemenea, afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică este interzisă.

Partida Dinamo - Rapid, contând pentru etapa a IV-a Ligii I, va avea loc, duminică, cu începere de la ora 20.00, pe stadionul Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici