Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Rapid - Dinamo

Peste 500 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Rapid - Dinamo, programat sâmbătă, de la ora 20.00, pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, în etapa a XXI-a a Ligii I, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

13 afișări
Imaginea articolului Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Rapid - Dinamo

Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Rapid - Dinamo (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Accesul publicului în stadion va fi permis începând cu ora 18.00, iar de la ora 16.00 se va interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în apropierea arenei sportive.

Conform prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive, spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă; să pătrundă în stare de ebrietate în arena sportivă; să consume băuturi alcoolice în arena sportivă; să escaladeze gardurile care delimitează spaţiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor; să se caţere pe gardul care delimitează spaţiul de joc de tribună.

De asemenea, afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică este interzisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici