Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Rapid - Steaua, din Liga I

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publică la meciul dintre Rapid şi Steaua Bucureşti, ce se va desfăşura, luni, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii I, partida fiind considerată cu grad ridicat de risc.

17 afișări
Imaginea articolului Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Rapid - Steaua, din Liga I

Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Rapid - Steaua, din Liga I (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX, cei peste 700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată stadionului "Valentin Stănescu", pe traseele de sosire şi plecare ale spectatorilor, atât înainte de începerea meciului, cât şi pe timpul şi după încheierea acestuia.

Accesul publicului pe stadion va fi permis începând cu ora 18.30, pe bază de abonamente, bilete şi invitaţii. Se interzice accesul în stadion cu umbrele (se recomandă folosirea pelerinelor de ploaie în cazul unor condiţii meteorologice nefavorabile), precum şi a bannerelor de dimensiuni mari, care sunt folosite în stil cascadă în cadrul coregrafiilor.

Potrivit comunicatului citat, Jandarmeria Capitalei va crea un punct de triere în apropierea stadionului, unde suporterii vor fi controlaţi dacă au asupra lor obiecte interzise de lege; de asemenea, le vor fi verificate documentele de acces în stadion (biletul de intrare şi cartea de identitate).

Suporterilor care nu vor avea asupra lor aceste documente nu li se va permite deplasarea către stadion.

Deplasarea suporterilor stelişti către punctul de triere se va face în mod individual. Deplasarea de la punctul de triere către stadion se va face în mod organizat, sub însoţirea şi protecţia Jandarmeriei.

Partida Rapid - Steaua Bucureşti va avea loc luni, de la ora 20.30, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici