Peste 900 de copii participă la Campionatul European de Şah pentru juniori, desfăşurat în Mamaia

Peste 900 de copii participă începând de marţi la Campionatul European de Şah pentru juniori, care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa.

397 afișări
Imaginea articolului Peste 900 de copii participă la Campionatul European de Şah pentru juniori, desfăşurat în Mamaia

Peste 900 de copii participă la Campionatul European de Şah pentru juniori, desfăşurat în Mamaia

Potrivit Primăriei Constanţa, cei 900 de copii care participă la Campionatul European de Şah pentru juniori reprezintă 46 de federaţii europene.

Competiţia se desfăşoară de marţi până pe 15 septembrie pe grupele de vârstă 8-10-12-14-16 şi 18 ani, separat fete şi băieţi.

Dintre participanţi, 13 tineri şahişti deţin titlul de Maestru Internaţional, 59 au titlul de Maestru FIDE, iar 20 de jucătoare au titlul de Maestră FIDE.

În fiecare zi, prin intermediul seturilor de joc electronice, se vor transmite live 100 de partide pe principalele portaluri internaţionale de şah, astfel că iubitorii „sportului minţii” de pe tot globul vor putea urmări în direct partidele tinerilor şahişti.

Rundele se desfăşoară zilnic, cu excepţia zilei libere de duminică, 10 septembrie, în cadrul sălii de festivităţi Dorna situată pe bulevardul Mamaia, din staţiunea Mamaia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici