Petar Jovanovici: Suntem ca şi salvaţi de la retrogradare

Mijlocaşul echipei Poli Iaşi, Petar Jovanovici, care sâmbătă a marcat primul gol pentru "alb-albaştri" în partida cu Gaz Metan Mediaş, a declarat că în proporţie de 90 la sută formaţia moldavă este salvată de la retrogradare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Partida de sâmbătă, cu Gaz Metan Mediaş, a fost cea mai importantă din această ediţie de campionat pentru Poli Iaşi. A fost un meci de care pe care, presiunea fiind fantastică pentru ambele echipe. Mă bucur că am reuşit să înscriu primul gol pentru Poli Iaşi şi să obţinem această victorie, care în proporţie de 90 la sută ne păstrează în Liga I. Suntem ca şi salvaţi de la retrogradare, dar pentru a fi siguri trebuie să mai luăm măcar patru puncte în ultimele trei etape, când jucăm în deplasare cu CS Otopeni şi Rapid şi acasă cu Gloria Buzău. Dacă luăm măcar un punct la Otopeni şi batem acasă pe Gloria Buzău, nu avem cum să nu ne salvăm", a declarat Petar Jovanovici.

Autorul celuilalt gol înscris de Poli Iaşi în partida cu Gaz Metan Mediaş, Sebastian Sfârlea, a spus că echipa sa poate încheia sezonul mai sus de locul 14 în clasament. "Mă bucur că am reuşit să înscriu şi să pun umărul la obţinerea victoriei în partida de sâmbătă. Aveam mare nevoie de cele trei puncte. Acum trebuie să rămânem concentraţi şi să obţinem cât mai multe puncte în acest final de campionat, pentru că putem urca mai sus de locul 14. Urmează două meciuri cu echipe deja retrogradate şi pe care trebuie să le tratăm cu mare atenţie, pentru a putea lua toate cele şase puncte", a spus Sfârlea.

Politehnica Iaşi a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 2-0, într-o partidă din cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici