Peter Sagan a câştigat a şasea etapă a Turului Franţei

Rutierul slovac Peter Sagan (Liquigas) a câştigat, vineri, a şasea etapă a Turului Franţei, desfăşurată între localităţile Epernay şi Metz, pe o distanţă de 207,5 kilometri.

114 afișări
Imaginea articolului Peter Sagan a câştigat a şasea etapă a Turului Franţei

Peter Sagan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sagan a obţinut al treilea său succes în actuala ediţie a Turului Franţei.

După un sprint privat de campionul mondial, britanicul Mark Cavendish, întârziat de o "maxi-cădere" ce a avut loc la 25 de kilometri de sosire, Sagan i-a devansat pe germanul Andre Greipel, şi pe australianul Matt Goss.

Pe parcursul acestei etape s-au înregistrat mai multe căzături. În una dintre ele, survenită la kilometrul 35, protagoniştii au fost chiar Andre Greipel, spaniolul Alejandro Valverde şi olandezul Robert Gesink.

Ciclistul elveţian al echipei RadioShack, Fabian Cancellara, şi-a păstrat tricoul galben de lider în clasamentul general.

Etapa a VII-a a Turului Franţei se va disputa pe distanţa de 199 kilometri, între localităţile Tomblaine şi La Planche des Belles Filles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici