Petiţie a suporterilor pentru ca Reyes să rămână la Benfica

Suporterii echipei Benfica au lansat o petiţie pentru ca internaţionalul spaniol Jose Antonio Reyes să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea din Lisabona, informează presa portugheză, citată de AFP.

1 afișare

Într-un text postat pe site-ul www.ipetitions.com/petition/ficareyes, semnatarii petiţiei cer conducerii clubului Benfica să prelungească acordul fotbalistului în vârstă de 25 de ani, prezentat ca fiind "singurul jucător inspirat dintr-o echipă cu puţină strălucire în ultimul timp".

Reyes evoluează la Benfica Lisabona sub formă de împrumut de la Atletico Madrid.

Benfica a obţinut deja 25 la sută din drepturile asupra jucătorului, în schimbul sumei de 2,6 milioane de euro. Gruparea lusitană are posibilitatea, până la finalul acestui sezon, să îl transfere definitiv pe fotbalist, cu 6,5 milioane de euro.

Reyes şi-a început cariera la FC Sevilla (1999-2004), după care a fost achiziţionat de Arsenal, el evoluând în Premier League până în 2007. Apoi, jucătorul spaniol s-a transferat la Atletico Madrid.

Potrivit cotidianului Record, Benfica Lisabona a început pregătirile pentru sezonul următor şi în următoarele zile va anunţa primul transfer, acela al brazilianului Patric Cabral Lalau, de la Sao Caetano.

Benfica ocupă în prezent locul 3 în clasamentul campionatului portughez, cu 46 puncte, aflându-se la o diferenţă de opt puncte de liderul FC Porto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici