Petiţii pro şi contra demisiei lui Victor Piţurcă

O parte a suporterilor români cer demisia selecţionerului naţionalei României, Victor Piţurcă, pe site-ul petitieonline.ro, în timp ce, pe acelaşi site, o altă iniţiativă cere menţinerea antrenorului pe banca tehnică.

16 afișări
Imaginea articolului Petiţii pro şi contra demisiei lui Victor Piţurcă

Petiţii pro şi contra demisiei lui Victor Piţurcă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Datorită selecţionărilor făcute atât de subiectiv pentru Campionatul European de Fotbal Austria şi Elveţia 2008 şi pentru tactica total nepotrivită aleasă de Victor Piţurcă în aceste meciuri, noi fanii cerem demiterea lui din funcţia de antrenor al echipei de fotbal a României", se arată în petiţie semnată de contestatarii selecţionerului.

În replică, susţinătorii lui Piţurcă consideră că selecţionerul nu este vinovat de ratarea calificării în sferturile de finală ale Euro-2008: "Nu Piţurcă este vinovat de ratarea calificării. Gândiţi-vă că a fost antrenorul care a calificat de două ori naţionala şi a făcut două meciuri destul de bune la Euro-2008. Păcat de ultimul meci cu Olanda , dar de vină sunt şi jucătorii că nu au avut deloc ambiţie să lupte. Dacă jucătorii nu sunt în stare să facă mai mult nu e de vină antrenorul. Suntem o echipă cu antrenor de Euro însă cu jucători care nu au ce căuta acolo. Nu mai repetaţi aceeaşi greşeală din 2000 când Piţi a fost demis şi naţionala nu s-a mai calificat la vreun turneu final decât doar acum, cu acelaşi.......Piţurcă. Susţineţi menţinerea în funcţia de antrenor al echipei naţionale a lui Victor Piţurcă".

Petiţia "Demisia lui Piţurcă" a strâns, până în acest moment, 1449 de semnături, în timp ce petiţia "Menţinerea în funcţie a lui Victor Piţurcă" nu a fost semnată decât de 66 de persoane, însă aceasta din urmă a fost postată la aproape 40 de ore după prima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici