Petr Cech este Bruce Willis al fotbalului. Greu de pensionat. Portarul revine într-un derby londonez

  • Petr Cech va apăra astăzi în meciul Chelsea - Tottenham din Premier League 2
  • Cech n-a mai jucat fotbal competitiv de la finala Europea League din 29 mai 2019
  • Toate încasările din colindul lui Cech se duc către Sport United Against Dementia
757 afișări
Imaginea articolului Petr Cech este Bruce Willis al fotbalului. Greu de pensionat. Portarul revine într-un derby londonez

Petr Cech este Bruce Willis al fotbalului. Greu de pensionat. Portarul revine într-un derby londonez

Petr Cech este Bruce Willis al fotbalului. Greu de pensionat.

Legendarul portar al lui Chelsea va apăra din nou, astăzi, pentru echipa de tineret a clubului, la 38 de ani. Şi ce ocazie mai bună decât un derby londonez cu Tottenham?

Petr Cech este, în prezent, directorul tehnic al lui Chelsea. Deşi a fost trecut ca portar de rezervă în lotul lui Frank Lampard la începutul campionatului, Cech n-a mai jucat un meci competitiv din mai 2019. Cel puţin nu unul de fotbal. În urmă cu aproape un an, Cech  şi-a împlinit visul din copilărie şi a apărat într-un meci de hockey pentru Guilford Phoenix.

PETR CECH - Directorul tehnic al lui Chelsea: Nu ne-am putut permite tot echipamentul, aşa că, în final, părinţii mei m-au dus la fotbal. N-am avut timp să joc şi hockey pe gheaţă, aşa că o făceam ca hobby. Sunt fericit că s-a întâmplat, pentru că este ca un vis din copilărie să vin şi să joc un meci. Nimeni nu-mi va lua vreodată asta, ceea ce este chiar frumos.

Petr Cech este, de asemenea, şi foarte pasionat de muzică.

Zilele trecute a lansat un colind de Crăciun împreună cu managerul lui Wycombe Wanderers, Gareth Ainsworth, pentru o campanie de susţinere a asociaţiilor care luptă împotriva demenţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici