Petre Grigoraş: Anul 2010 a fost catastrofal, dar sper ca 2011 să îmi aducă bucurie

Antrenorul echipei Pandurii, Petre Grigoraş, a declarat că pentru el anul 2010 a fost unul catastrofal dar speră ca 2011 să îi aducă mai multe bucurii.

17 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Anul 2010 a fost catastrofal, dar sper ca 2011 să îmi aducă bucurie

Petre Grigoraş: Anul 2010 a fost catastrofal, dar sper ca 2011 să îmi aducă bucurie (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Profesional, pentru mine anul 2010 a fost o catastrofă, dar se întâmplă în viaţa oricărui om să aibă şi un an mai rău. Dar sper ca 2011 să fie un an mai bun. Mi-aş dori ca returul acestui sezon să îmi aducă bucurie, o bucurie pe care anul care a trecut a lipsit şi echipei şi mie personal. Avem toate motivele ca fiecare din noi să ne dorim mai mult", a spus antrenorul gorjenilor care au încheiat turul pe un loc retrogradabil.

Grigoraş a mai precizat că nu şi-a pus la trecerea în noul an dorinţe speciale ci doar să fie sănătoşi şi el şi jucătorii pentru a putea munci:

"Nu-mi pun dorinţe speciale de obicei pentru că nimic nu se poate realiza fără muncă şi seriozitate. Dacă aşteptăm să pice para mălăiaţă în gura lui Nătăfleaţă o să ne trezim că am luat calul greşit cum se spune. Ca dorinţe nu poţi să pui decât să fi sănătos, eu, echipa şi să fim toţi apţi şi puternici pentru a munci. Sunt convins că dacă vom fi sănătoşi şi celelalte lucruri le vom realiza. Ca să aştepţi de la Dumnezeu să îţi aducă puncte nu e normal şi eu nu sunt de acord cu aşa ceva pentru că nimeni nu ne va băga puncte în traistă.

Ca să-mi fac visuri deşarte de genul că vreau să câştigăm 35 de puncte în retur sau că vreau să terminăm pe locul 8-10 ar fi din partea mea doar vorbe aruncate în vânt. Îmi doresc doar ca băieţii să vină înapoi sănătoşi, apţi şi dornici de a munci şi ca munca noastră să fie răsplătită cu rezultate şi cu un joc bun pe teren. Vreau să terminăm anul acesta competiţional cu bine la Severin iar din sezonul următor Pandurii să revină pe propriul teren, pe o arenă sper eu renovată total şi cu alte gânduri pentru viitor".

Tehnicianul gorjenilor e conştient că 2011 va fi un an foarte dificil pentru echipa sa, returul anunţându-se unul de foc:

"Returul va fi însă foarte, foarte dificil, se ştie foarte bine că în continuare tot returul îl vom juca la Severin. Nu vom avea şi noi aportul terenului propriu şi al suporterilor de acasă, un lucru care nu este de neglijat dar sperăm că severinenii se vor acomoda cu noi şi noi cu ei şi ne vor adopta în acest retur de foc care urmează".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici