Petre Grigoraş: Dacă mai vin doi jucători, Poli Iaşi poate trage la primele 10 locuri

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, vineri, pe aeroportul din Iaşi, la întoarcerea din stagiul de pregătire din Austria, că în cazul în care la Poli Iaşi vor mai veni doi jucători, echipa poate lupta pentru clasarea în primele 10.

23 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Dacă mai vin doi jucători, Poli Iaşi poate trage la primele 10 locuri

Antrenorul Petre Grigoraş (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"După acest stagiu de pregătire din Austria, pot spune că sunt mulţumit doar de rezultatele obţinute în faţa unor echipe destul de bune. Mai avem mult de lcuru, dat fiind că au venit mulţi jucători noi. Nu sunt jucători cu nume, dar cred că ne pot ajuta în noua ediţie de campionat. Până la începerea campionatului, aş vrea să mai aducem un fundaş central, un mijlocaş ofensiv şi un atacant. Totuşi, cred că dacă mai vin măcar doi jucători, putem trage la primele 10 locuri. Nu sunt Mourinho să spun că după primele cinci etape Iaşiul va fi lider! Nu uitaţi că am imprimat un alt stil de joc, o altă aşezare în teren şi avem nevoie de ceva timp pentru a juca aşa cum vreau eu", a precizat Grigoraş.

Tehnicianul formaţiei ieşene a adăugat că s-ar putea ca unul sau doi dintre jucătorii aflaţi în probe la gruparea din dealul Copoului să nu fie păstraţi în lot: "În acest stagiu de pregătire au venit opt jucători noi: Cristian Constantin (Unirea Urziceni), Florin Sandu şi Adrian Poparadu (ambii de la FC Timişoara), George Bârlădeanu (Dunărea Galaţi), Vlad Bujor (CFR II Cluj), Bogdan Stăuţ (Liberty Salonta), Ionuţ Costache şi Alin Coţan (ambii de la Petrolul Ploieşti). Dintre aceştia, s-ar putea să renunţăm la unul sau doi. Totul depinde de modul în care ne vom înţelege cu echipele de care aparţin. Eu vreau ca toţi cei care vor juca la noi să aibă contracte cu Poli Iaşi, nu să vină sub formă de împrumut. Dacă altfel nu se va putea, hai să spunem că aş accepta unul-doi să fie luaţi sub formă de împrumut, dar pentru cel puţin un an".

Formaţia Poli Iaşi a revenit, vineri, în România după stagiul de pregătire din Austria, unde a disputat cinci meciuri amicale, în care a înregistrat următoarele rezultate: 1-0 cu DSV Leoben (liga a III-a din Austria), 3-1 cu Vasa Budapesta (Ungaria), 2-0 cu ETO Gyor (Ungaria), 2-0 cu Widzew Lodz (Polonia) şi 0-0 cu GKS Belchatow (Polonia).

Jucătorii echipei ieşene au primit liber până duminică după-amiază, când vor reveni la antrenamente în vederea primului meci din noua ediţia de campionat, în deplasare, cu Rapid Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici