Petre Grigoraş s-ar mulţumi cu un punct în meciul cu Unirea Urziceni

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că s-ar mulţumi cu un punct în meciul cu Unirea Urziceni, programat duminică, în etapa a XXXI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Am mai spus-o şi o repet, Unirea Urziceni cred că este cea mai completă şi constantă echipă din campionat. Chiar mi-aş dori să câştige campionatul, dar după ce vom scoate noi un rezultat bun în compania lor. Chiar dacă nu sunt adeptul jumătăţilor de măsură, spun că un egal m-ar mulţumi. Avem mare nevoie de puncte pentru că suntem într-o situaţie dificilă. Nu mă încălzeşte acum cu nimic faptul că în ultimele meciuri am fost poate, ca joc, egali cu Dinamo sau FC Timişoara, atât timp cât nu ne-am ales cu niciun punct. Acum mi-aş dori ca Unirea să joace senzaţional, iar noi să câştigăm cu şansă. Avem de partea noastră tradiţia, i-am bătut mereu pe teren propriu”, a declarat Petre Grigoraş.

Antrenorul Oţelului are din nou probleme în alcătuirea echipei, mulţi fotbalişti fiind accidentaţi. "La antrenamentul de miercuri au doar 14 jucători valizi dintre care 6 erau de la echipa a doua”, a spus Grigoraş.

Tehnicianul nu poate conta în meciul cu Unirea Urziceni pe accidentaţii: Cojoc, Viglianti, Vitaic, Gârleanu. Râpă va lispi deoarece este convocat la lotul naţional de juniori, iar Paraschiv, Giurgiu, Gado, Ibeh şi Pena sunt incerţi, din cauza problemelor medicale.

Partida Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni este programată duminică, de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici