Petre Grigoraş: Şansele de a ne califica în finală sunt minime

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 0-3, că şansele formaţiei sale de a se califica în finala Cupei României - Timişoreana sunt minime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Am pierdut la o diferenţă clară, iar şansele de a ne califica în finală sunt minime. Am întâlnit o echipă valoaroasă. Am spus dinainte că e cea mai valoroasă din cele patru rămase în cursă. Din păcate nu am reuşit mai mult astăzi. Vom merge la Ploieşti să jucăm, deoarece suntem profesionişti", a spus Grigoraş.

Întrebat despre incidentul pe care l-a avut la pauză cu antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, Grigoraş a răspuns: "I-am transmis că nu mi se pare normal să-mi spună "ciocu' mic", mai ales că este un antrenor care vine din Spania".

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a afirmat că Petrolul a fost echipa mai bună. "E clar că şansele de a ne califica sunt compromise. Trebuie să ne luăm gândul de la Cupă şi să recunoaştem valoarea adversarului care l-am întâlnit astăzi. Din păcate am ratat obiectivul acestui final de sezon", a precizat Răducan.

Echipa Petrolul Ploieşti a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Oţelul Galaţi, în prima manşă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana. Golurile învingătorilor au fost marcate de Geraldo '3, Morar '60 şi Bokila '71.

Meciul retur va avea loc la 22 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici