Petre Grigoraş: Sunt prea multe enigme la golurile Vasluiului, arbitri greşesc din cauza presiunii

Tehnicianul Petre Grigoraş şi-a felicitat jucătorii pentru atitudinea din meciul pierdut, vineri, cu 1-3, în faţa formaţiei FC Vaslui, şi a apreciat că "sunt prea multe enigme" la golurile marcate de formaţia vasluiană, adăugând că arbitrii greşesc mult deoarece se exercită presiune asupra lor.

60 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Sunt prea multe enigme la golurile Vasluiului, arbitri greşesc din cauza presiunii

Petre Grigoraş: Sunt prea multe enigme la golurile Vasluiului, arbitri greşesc din cauza presiunii (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Nu poţi să fii bucuros după o înfrângere. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi plăcerea de a juca fotbal. Puteam scoate mai mult, am dominat Vasluiul şi am avut situaţii mai multe de joc. Golul trei a fost înscris dintr-o situaţie hilară. Până la urmă, mi-am adus aminte de istoria făcută la şcoală şi mi-am dat seama cât de greu este să câştigi la Vaslui. Sunt convins acum că Mahomed nu avea nicio şansă să câştige la Vaslui. Golurile Vasluiului nu au fost foarte corecte, sunt prea multe enigme. Nu vreau să discut despre arbitraj pentru că şi aşa se discută foarte mult pe această temă, se pune prea puţin accent pe jocul echipelor, pe frumuseţea jocului. Arbitri sunt prea inhibaţi de persoane sus-puse şi aici mă refer la niveul conducerilor clubului, care crează presiune mare asupra lor şi greşesc mult. Nu zic că Vasluiul nu a meritat să câştige, însă am fost şi dezavantajaţi. Vasluiul, până la primul gol, nu a avut niciun şut pe poartă, iar apoi a fost greu să mai întoarcem rezultatul", a spus Grigoraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Formaţia FC Vaslui a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului actualei ediţii a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici