Petre Marin: Nu mă tentează antrenoratul, prefer o funcţie de director sportiv sau team manager

Fundaşul echipei Concordia Chiajna, Petre Marin, care şi-a anunţat retragerea din activitate, a declarat, luni, la emisiunea "Ora de ProSport" de la Sport.ro, că nu este tentat de antrenorat şi că ar prefera o funcţie de director sportiv sau team manager la un club.

133 afișări
Imaginea articolului Petre Marin: Nu mă tentează antrenoratul, prefer o funcţie de director sportiv sau team manager

Petre Marin (Imagine:Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am luat decizia de a mă retrage din fotbal înainte de Sărbători, aşa că a fost o perioadă în care cât de cât m-am comodat cu ideea. Eu îmi cunosc organismul şi puteam să duc la bun sfârşit acest campionat, dar am considerat că este mai bine să mă retrag acum. Voi rămâne totuşi aproape de fotbal. Fotbalul mi-a dat tot ce am acum, el m-a făcut ceea ce sunt. Nu mă tentează foarte mult o carieră de antrenor, chiar dacă probabil o să fac şi şcoala. Mai repede îmi surâde o muncă de birou, ceva director sportiv sau team manager. Dar tot aproape de fotbal voi fi", a spus fundaşul.

În vârstă de 38 de ani, Petre Marin a evoluat în cariera sa la formaţiile Sportul Studenţesc, FC Naţional, Rapid, Steaua, Unirea Urziceni şi Concordia Chiajna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici