Petre Marin: Pentru mine s-ar putea să fie ultimul meci în tricoul Stelei

Fundaşul echipei Steaua, Petre Marin, a declarat, joi, că partida cu Internaţional Curtea de Argeş, din etapa a XXXIV-a a Ligii I, s-ar putea să fie ultimul meci pentru el în tricoul "roş-albastru", contractul lui expirând la sfârşitul sezonului.

37 afișări
Imaginea articolului Petre Marin: Pentru mine s-ar putea să fie ultimul meci în tricoul Stelei

Petre Marin: Pentru mine s-ar putea să fie ultimul meci în tricoul Stelei (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Cu siguranţă suntem pregătiţi pentru acest meci. Vom merge la Piteşti să câştigăm cele trei puncte şi să terminăm cât mai sus în acest clasament. Este tot ceea ce mai putem face pentru acest sezon, locul trei. Pe mine nu mă mulţumeşte locul trei, tradiţia Stelei este de a câştiga titlul mereu. Pentru mine s-ar putea să fie ultimul meci în tricoul Stelei. Îi rog pe suporteri să sprijine echipa pentru că urmează un sezon poate la fel de greu ca acesta", a spus Petre Marin, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Petre Marin nu este de acord ca Steaua să-şi dispute meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor pe un alt stadion decât cel din Bulevardul Ghencea.

"Nu cred că este normal să plecăm de aici, eu îmi doresc să rămânem în continuare, mai ales că Steaua a obţinut performanţe aici", a mai spus el.

Atacantul echipei Steaua, Romeo Surdu, crede că locul trei în clasamentul Ligii I este unul onorant după toate evenimentele din acest sezon.

"Suntem foarte pregătiţi pentru acest joc. Trebuie să terminăm pe locul trei, eu zic că e o poziţie bună după tot ceea ce s-a întâmplat. Sperăm să vină suporterii şi să fie alături de noi", a spus Surdu.

Portarul echipei Steaua, Ciprian Tătăruşanu, a recunoscut că sezonul care urmează să se încheie nu a fost unul fericit nici pentru el, nici pentru gruparea "roş-albastră".

"Cred că va fi un meci plăcut pentru spectatori. Nu pot să spun că a fost un sezon prea bun, nici pentru Steaua, nici pentru mine. Steaua este cel mai mare club din ţară, este obişnuit să câştige titlul şi acum nu s-a întâmplat acest lucru", a spus Tătăruşanu.

Steaua întâlneşte, sâmbătă, de la ora 16.30, în deplasare, în ultimul meci al sezonului 2009/2010, formaţia Internaţional Curtea de Argeş.

Ciprian Tătăruşanu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici