Petre Marin şi Gigel Coman, audiaţi la Comisia de Disciplină

Fundaşul echipei Steaua, Petre Marin, şi mijlocaşul Universităţii Cluj, Gigel Coman, au fost audiaţi, joi, de membrii Comisiei de Disciplină a FRF în cazul valizei cu bani de la Cluj.

24 afișări
Imaginea articolului Petre Marin şi Gigel Coman, audiaţi la Comisia de Disciplină

Fundaşul echipei Steaua, Petre Marin (Imagine: Mediafax Foto)

"M-au întrebat care este relaţia mea cu Gigel Coman. Le-am zis că mi-e fin. De ce să mă întrebe pe mine de valiză? Nici măcar nu ştiu ce culoare are", a declarat Petre Marin la ieşirea din sediul LPF, în timp ce Coman a refuzat să vorbească după ce a fost audiat

La sediul LPF mai sunt atacantul Universităţii Nemanja Jovanovici şi directorul sportiv al grupării clujene, Sorin Vădana.

Membrii Comisiei de Disciplină a FRF au început de marţi să audieze martori în "cazul valiza cu bani", în paralel cu DNA. În prima zi, au fost prezenţi în faţa Comisiei preşedintele clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, jucătorii Gigel Coman şi Dorin Goga, finanţatorul stelist Gigi Becali şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Teia Sponte.

În 7 mai, în ziua etapei a XXXIV-a, ultima a Ligii I, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a reţinut, la Cluj-Napoca, cinci persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, bani de la Gigi Becali, care se presupune că urmau să ajungă la jucătorii Universităţii Cluj dacă aceştia ar fi obţinut cel puţin un egal în meciul cu concitadina CFR şi Steaua ar fi devenit campioană.

Printre persoanele duse la DNA Cluj pentru audieri s-au aflat jucătorul Gigel Coman (Universitatea Cluj) şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Teia Sponte, dar şi doi bodyguarzi ai lui Gigi Becali.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat că Gigi Becali, Teia Sponte, preşedintele Universităţii Cluj, Anton Doboş, şi o cunoştinţă a acestuia, Traian Bendorfean, sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici