Petrescu: Am avut şansa să avem un portar în formă mare

Antrenorul Dan Petrescu a declarat, duminică, la finalul partidei pe care Unirea Urziceni a câştigat-o, în deplasare, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei Steaua, că echipa sa avut şansa de a avea un portar în formă mare, Giedrius Arlauskis.

12 afișări
Imaginea articolului Petrescu: Am avut şansa să avem un portar în formă mare

Petrescu: Am avut şansa să avem un portar în formă mare (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit. Este o victorie importantă împotriva celei mai în formă echipe din România. Steaua arată mult mai bine acum decât sezonul trecut. Sunt jucători care pot face diferenţa la Steaua, au avut un joc bun şi am avut şansă să avem un portar în formă mare. (...) Arlauskis este un jucător de Liga Campionilor, are o carieră frumoasă în faţă", a afirmat antrenorul echipei Unirea Urzineni.

"A fost un meci peste nivelul campionatului. Şansa noastră a fost că nu s-a jucat cu suporteri acest meci. Eu ştiu ce înseamnă să joci cu suporteri în Ghencea, de pe vremea când jucam pentru Steaua şi echipa naţională, şi îi simţeam ca pe un al doisprezecelea jucător. Este prima mea victorie în Ghencea (...) Cine bagă mingea în poartă câştigă. Steaua a câştigat meciul trecut cu spatele, noi am dat gol cu capul", a spus Petrescu.

Dan Petrescu a precizat că Unirea Urziceni se află pe un drum mult mai bun decât cel din sezonul precedent.

"Mulţi au spus că Unirea a murit, dar nu este deloc aşa. Suntem pe un drum mai bun decât anul trecut, suntem pe plus faţă de anul trecut. Am avut un noroc să prindem un program infernal, dar echipa noastră este vie. Apostol a ratat incredibil în primăvară, dar acum a marcat dintr-o poziţie mult mai grea şi cu capul. Cred că e primul lui gol cu capul, o să-l întreb", a menţionat antrenorul.

Tehnicianul campioanei României a adăugat că Semedo ar putea reprezenta unul dintre jucătorii utili din timpul sezonului. "Peste o lună o să ne fie mult mai greu, nu ştiu cât de puternic este lotul acum. Mi-ar fi util încă unul-doi jucători, iar Semedo poate fi unul dintre ei", a mai spus Petrescu.

Campioana României, Unirea Urziceni, a câştigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), meciul susţinut în compania formaţiei Steaua, în etapa a treia a Ligii I, echipa la primul gol al grupării ialomiţene pe stadionul din Bulevardul Ghencea din istoria confruntărilor cu echipa "roş-albastră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici