Petrescu: Am dominat tactic meciul din primul până în ultimul minut

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, că gruparea ialomiţeană a dominat meciul cu FC Rapid, contând pentru etapa a VII-a a Ligii I, iar în prima repriză nu a văzut niciun şut al grupării giuleştene.

16 afișări
Imaginea articolului Petrescu: Am dominat tactic meciul din primul până în ultimul minut

Petrescu: Am dominat tactic meciul din primul până în ultimul minut

"Este o victorie mare, importantă mai ales că e a şasea la rând. Să câştigi şase meciuri la rând într-un campionat ca aceasta e foarte greu. E bine că reuşim să ne menţinem acolo sus în campionat. Am dominat tactic din primul până în ultimul minut acest meci. În prima repriză nu am văzut niciun şut pe poartă al Rapidului, iar în repriza a doua au schimbat, au jucat cu trei fundaşi, au riscat, le-a ieşit dintr-o fază fixă, dar la final tot o fază fixă ne-a câştigat nouă meciul", a spus Petrescu.

Dan Petrescu a afirmat că nu se va bucura decât până duminică dimineaţă de victorie, pentru că urmează meciul cu SV Hamburg, contând pentru primul tur al Cupei UEFA. "Sunt foarte fericit, dar mă voi bucura doar până mâine dimineaţă. Că pentru că trebuie să ne gândim la Hamburg. Le-am spus băieţilor că trebuie să înscriem şi acolo şi acasă".

FC Rapid Bucureşti a suferit prima înfrângere pe teren propriu în actuala ediţie a Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (1-0), de formaţia Unirea Urziceni, în etapa a VII-a, în ultima partidă a celor două echipe înainte de debutul în Cupa UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici