Petrescu crede că jucătorii săi nu vor mai obţine niciun rezultat pozitiv în Liga Campionilor

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, că nu crede că jucătorii săi vor mai obţine vreun rezultat pozitiv în cele trei partide rămase de disputat în grupele Ligii Campionilor, precizând că fotbaliştii români se mulţumesc cu puţin.

11 afișări
Imaginea articolului Petrescu crede că jucătorii săi nu vor mai obţine niciun rezultat pozitiv în Liga Campionilor

Petrescu crede că jucătorii săi nu vor mai obţine niciun rezultat pozitiv în Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto)

"E posibil pentru unii jucători să fie ultimele meciuri din Liga Campionilor, dacă nu sunt atenţi şi concentraţi. De la înfiinţarea Ligii Campionilor eu nu ţin minte ca o echipă românească să câştige două meciuri în grupe. De aceea nu cred că pornim favoriţi, pentru că echipele din România câştigă un meci şi după aia presa îi umflă pe jucători şi pe urmă ne desumflăm toţi. Mie îmi e frică de asta, le-am spus-o şi jucătorilor. Le-am zis că fac pariu că n-o să facă nimic în următoarele trei meciuri din Ligă. E un pariu al meu cu ei, să vedem ce pot. E un pariu al vieţii, le-am zis: «Fac pariu că nu puteţi». Acum să vedem, ei trebuie să-mi răspundă pe teren. N-am spus-o ca să-i motivez, aşa cred. Echipele româneşti şi românii în general se mulţumesc cu puţin", a spus Petrescu.

Petrescu crede că o echipă mare trebuie să îşi propună să joace bine pe toate planurile, nu doar într-o competiţie.

"O echipă mare trebuie să-şi propună să joace bine în toate trei competiţiile, nu numai în Liga Campionilor. Eu mi-am dorit să ne calificăm în Cupă (n.r. - Cupa României), nicio secundă nu m-am bucurat că o să avem meciuri mai puţine acum că am ieşit. Singurul lucru negru este că nu mai avem ce face în Cupă, dar în campionat ne lipsesc trei puncte şi eram pe primul loc. Dar mai sunt şase meciuri în tur, 17 în retur, deci avem timp. Nu mă aşteptam să avem evoluţii mai slabe în campionat după meciurile din Liga Campionilor pentru că am evoluat cu nouă jucători care nu jucaseră. Chiar nu mă aşteptam să pierdem ieri cu Braşovul. Nu e o tragedie, e o surpriză neplăcută pentru noi. În România sunt opt echipe, plus Craiova care îşi va reveni, care se vor bate pentru titlu. Echipele care nu sunt în cupele europene sunt favorite să termine turul pe primul loc. Una dintre ele va fi pe primul loc", a adăugat el.

Campioana României, Unirea Urziceni, a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici