Petrescu: Dinamo va înroşi firele cu adversarele noastre

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că este convins de faptul că oficialii clubului Dinamo vor face tot ce este posibil ca să încurce echipa sa în ultimele două etape şi vor înroşi "firele şi telefoanele" cu adversarele ialomiţenilor.

13 afișări
Imaginea articolului Petrescu: Dinamo va înroşi firele cu adversarele noastre

Petrescu: Dinamo va înroşi firele cu adversarele noastre (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"I-am bătut acasă cu 10.000 de spectatori şi când eşti disperat nu-ţi iese. Astăzi, nu s-a văzut că jucătorii sunt sub presiune şi sper să nu fie nici la Timişoara. Dacă era o echipă care merita să joace în Liga Campionilor după acest meci, aceea era în albastru. Acum sunt convins că înroşesc firele şi telefoanele cu adversarele noastre. Sunt convins că vor face tot ce e posibil să ne încurce", a spus Petrescu.

"Şi eu pot să acuz arbitrajul de astăzi. Dacă vom avea arbitrii străini şi anul viitor, cu siguranţă că Unirea se va bate din nou la titlu. Dacă nu se întâmpla ceea ce se întâmpla cu arbitrajul românesc, Unirea nu era astăzi aici. Dacă există un Dumnezeu, trebuia să învingem astăzi", a menţionat Dan Petrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici