Petrolul a achiziţionat 11 jucători de la U Cluj. Transferul lui Grozav se va realiza pană vineri

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, marţi, pe site-ul oficial achiziţionarea a 11 jucători de la Universitatea Cluj, precizând că transferul atacantului Gheorghe Grozav urmează să fie definitivat până vineri.

770 afișări
Imaginea articolului Petrolul a achiziţionat 11 jucători de la U Cluj. Transferul lui Grozav se va realiza pană vineri

Gicu Grozav (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Cei 11 jucători transferaţi de la Universitatea Cluj sunt următorii: Mircea Bornescu (portar, 32 ani), Sebastian Achim (fundaş, 25 ani), George Galamaz (fundaş, 31 ani), Lukasz Szukala (fundaş, 27 ani), Constantin Grecu (fundaş, 23 ani), Dorinel Popa (mijlocaş, 23 ani), Ovidiu Hoban (mijlocaş, 29 ani), Laurenţiu Marinescu (mijlocaş, 27 ani), Adrian Cristea (mijlocaş, 28 ani), Marian Cristescu (mijlocaş, 27 ani) şi Nwakaeme Tony (atacant, 23 ani).

De asemenea, ploieştenii l-au achiziţionat pe fundaşul stânga al formaţiei Concordia Chiajna, Guilherme Haubert Sitya, în vârstă de 22 de ani.

Petrolul Ploieşti se va reuni la 11 iunie, de la ora 11.00, la stadionul Ilie Oană, două zile mai târziu fiind prevăzută vizita medicală. În perioada 14-26 iunie va avea loc un prim stagiu de pregătire la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia. Al doilea cantonament va avea loc în Austria, în perioada 30 iunie - 13 iulie.

În 15 iulie, Petrolul Ploieşti va disputa un meci amical în care îşi vam prezenta noile achiziţii.

Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, a anunţat, la finalul sezonului 2011/2012, că părăseşte gruparea ardeleană, urmând ca majoritatea jucătorilor de valoare din lot să se transfere la Petrolul Ploieşti, club la care doreşte să se implice financiar. Florian Walter s-a declarat dezamăgit de autorităţile locale din Cluj-Napoca care nu s-au implicat în susţinerea echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici