Petrolul a fost învinsă de Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, în Liga I

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I.

237 afișări
Imaginea articolului Petrolul a fost învinsă de Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, în Liga I

Petrolul a fost învinsă de Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, în Liga I

Unicul gol al partidei a fost înscris de Vitinho, în minutul 80. Acesta a trimis mingea în plasă cu un şut din apropiere, după ce iniţial balonul a fost respins de Pecanha. Faza a fost contestată de oaspeţi, care au susţinut că mingea nu a depăşit linia porţii, fiind scoasă de Teixeira.

După fluierul final al partidei, centralul Cristian Balaj i-a arătat cartonaşul roşu tehnicianului Cosmin Contra, care a fost extrem de furios şi a sărit la bătaie.

Gaz Metan Mediaş: Buchta - Frăsinescu, Muth, Markovici, Buzean - Todea, Tahar - Munteanu (Llullaku '74), Vitinho (Fl. Dan '85), C. Petre - Robertson (Bud '46). Antrenor: Cristian Dulca.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Benga, Hoban, Guilherme - Mustivar, De Lucas (Camara '84), Teixeira, Albin (Boudjemaa '62) - Dore, Priso (Fernandez '81). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Frăsinescu '45, Vitinho '85 / Guilherme '60

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Miclos Nagy, Sebastian Gheorghe (asistenţi) - Florin Mazilu (rezervă)

Observatori: Patriţiu Abrudan, Rodion Cămătaru

Supervizor: Olimpiodor Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici