Petrolul Ploieşti i-a transferat pe Dean Beţa şi Walter Fernandez

Gruparea Petrolul Ploieşti a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că a perfectat transferurile fundaşului Marian Dean Beţa (fost la Sportul Studenţesc) şi al mijlocaşului spaniol Walter Fernandez, de la Lokeren.

418 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti i-a transferat pe Dean Beţa şi Walter Fernandez

Petrolul Ploieşti i-a transferat pe Dean Beţa şi Walter Fernandez (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Dean Beţa a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane, în timp ce Fernandez va fi împrumutat pentru un sezon de la formaţia belgiană Lokeren.

În cazul lui Fernandez (24 de ani), Petrolul va avea drept de prelungire a contractului cu trei sezoane.

Cei doi jucători se află în lotul deplasat pentru mini-cantonamentul din Bulgaria. Totodată, vineri, Petrolul va disputa un meci amical împotriva formaţiei Ludogoreţ Razgrad.

Antrenorul Cosmin Contra a deplasat în Bulgaria următorii jucători: Peterson Pecanha, Mircea Bornescu, Valincius Povilas, Jean Sony Alcenat, Sebastian Achim, Geraldo Alves, Alexandru Benga, Haubert Guilherme, Romario Pires, Damien Boudjemaa, Pablo de Lucas, Njongo Priso, Filipe Teixeira, Abel Camara, Vlăduţ Morar, Laurenţiu Marinescu, Marian Beţa, Walter Fernandez, Alexandru Ion şi Alexandru Radu (ultimii doi juniori).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici