Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0, în Liga I

Echipa Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbătă, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii I.

196 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0, în Liga I

Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0, în Liga I (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Petrolul: Bornescu - Melinte, Petrovici, Sipovici, P. Stoica - Negru, Enescu - Buleică (Komazec '87), Buhuş, Fl. Dumitru (Borza '73) - Opriţa (Roman '61). Antrenor: Valeriu Răchită.

Pandurii: Mingote - Rusu, Viera, Chiricheş, A.Vlad - Nistor (Cristea '87), Pintilii, Voiculeţ - Maxim, Batin (Vranjes '80), Cardoso (Lemnaru '70). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: P. Stoica '21 / Batin '78, Voiculeţ '90+1

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Zoltan Szekely, Octavian Şovre - Marcel Bîrsan

Observatori: Dan Petrescu, Ionuţ Calancia.

La meci au asistat aproximativ 4.500 de femei şi copii, cărora le-a fost permis accesul, conform unei hotărâri a Comitetului de Urgenţă al FRF din 8 noiembrie, validată la 17 noiembrie de Comitetul Executiv, potrivit căreia femeile şi copiii sub 14 ani pot asista din tribune la meciurile programate cu porţile închise din România. La 2 noiembrie, Petrolul Ploieşti a fost sancţionată să joace şase meciuri fără spectatori şi să piardă partida cu Steaua prin forfait, în urma incidentelor care au avut loc la partida din etapa a XII-a a Ligii I, suspendată la 30 octombrie, la scorul de 0-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici