Petrolul Ploieşti remizează la Poli Iaşi şi urcă pe loc de play-off

Penultima partidă a etapei a 11-a din Superligă, dintre Poli Iaşi şi Petrolul Ploieşti, s-a încheiat luni seara cu o remiză albă, 0-0, care îi urcă pe „găzari” pe loc de play-off.

86 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti remizează la Poli Iaşi şi urcă pe loc de play-off

Gazdele au marcat imediat după startul meciului când, în minutul 7, Papp a trimis mingea în plasă cu o lovitură de cap, după o lovitură de colţ. Reuşita a fost anulată însă după analiza VAR.

Moldovenii au ripostat cu trei faze importante de gol, parate toate de portarul Zima.

Replica „petroliştilor” a venit în debutul reprizei secunde, în minutele 56 şi 59, o execuţie fiind parată de Ailenei, cealaltă ocolind poarta.

Ultima jumătate de oră a meciului i-a avut pe ieşeni în primplan, cu două şanse a a-şi adjudeca victoria, niciuna fructificată.

Punctul obţinut de oaspeţi îi duce la cota 15, pentru locul 6 în clasament, în timp ce Poli Iaşi e pe 12, cu 11 puncte, dar cu un joc mai puţin disputat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici