Petrolul Ploieşti şi Universitatea Craiova sancţionate pentru nerespectarea protocoalelor anti-Covid

Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal a dispus sancţionarea cu penalitate sportivă a echipelor Petrolul Ploieşti şi Universitatea Craiova, după meciul de marţi din Cupa României, după cea analizat raportul de joc.

209 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti şi Universitatea Craiova sancţionate pentru nerespectarea protocoalelor anti-Covid

Sursa foto: Mediafaxfoto

Petrolul Ploieşti şi Universitatea Craiova au fost sancţionate cu penalitate sportivă în valoare de 30.000 lei pentru nerespectarea Protocolului de Reluare a Competiţiilor în sezonul 2020-2021.

Mai exact, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF, a sancţionat cele două echipe pentru că au permis accesul în zona vestiarelor a unor persoane care nu se aflau pe lista stabilită de clubul organizator sau care nu deţineau documente de acces eliberate de acesta.

Suplimentar, Universitatea Craiova a mai primit o sancţiune sportivă pentru Inducerea în eroare a reprezentanţilor forului organizator cu privire la funcţiile sau atribuţiile persoanelor cărora li se permite accesul în zonele 1 sau 2 din cadrul arenei sportive, astfel cum sunt acestea definite în protocol.

Conform Regulamentului Disciplinar al FRF, Universitatea Craiova va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv penalitate sportivă de 40.000 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici