Petrovici: A fost un meci bun pentru noi şi pentru public

Tehnicianul echipei FC Timişoara, Vladimir Petrovici, a declarat, duminică seară, după remiza cu Steaua, scor 1-1, că a fost un meci bun atât pentru formaţia sa cât şi pentru public.

15 afișări
Imaginea articolului Petrovici: A fost un meci bun pentru noi şi pentru public

Petrovici: A fost un meci bun pentru noi şi pentru public (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"A fost un meci bun pentru noi şi pentru public. A fost un joc adevărat. Am avut şi noi şi Steaua partide foarte grele în cupele europene. Ne-am regăsit pe final de meci, păcat că n-am jucat aşa de la început. La început intenţia noastră a fost să blocăm atacurile Stelei, ştiam că Steaua începe foarte bine meciurile în prima jumătate de oră. Cu siguranţă ne va fi mult mai uşor de acum în campionat, pentru că în cupele europene sunt meciuri foarte solicitante", a spus Petrovici.

Antrenorul a precizat că Ianis Zicu devine un jucător important pentru FC Timişoara. "El nu a venit pregătit, abia acum începe cu adevărat campionatul pentru el", a adăugat Petrovici.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formaţia FC Timişoara, în derbiul etapei a VI-a a Ligii I. Gazdele au deschis scorul prin Păcurar '52, iar oaspeţii au egalat prin Contra '80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici