Philippe Senderos, fostul jucător de la Arsenal, şi-a anunţat retragerea din activitate

Philippe Senderos, fostul fundaş central de la Arsenal, Fulham sau AC Milan, şi-a anunţat, luni, retragerea din activitate, la vârsta de 34 de ani.

41 afișări
Imaginea articolului Philippe Senderos, fostul jucător de la Arsenal, şi-a anunţat retragerea din activitate

Sursa: Profimediaimages

"Sunt extrem de recunoscător pentru oportunităţile pe care le-am avut de-a lungul carierei. Prietenilor şi familiei mele incredibile le mulţumesc foarte mult. Aştept cu nerăbdare următorul capitol", a scris Senderos, pe Instagram.

Philippe Senderos a fost legitimat la Arsenal în perioada 2003-2010. Alături de londonezi, elveţianul a câştigat Cupa Angliei şi Supercupa Angliei, în 2005. De asemenea, fundaşul a făcut parte din lotul echipei lui Arsene Wenger care a câştigat titlul în Premier League, în sezonul 2003/2004, însă nu a evoluat în nicio partidă din cauza unor accidentări de lungă durată.

După despărţirea de Arsenal, Senderos a mai evoluat la cluburi precum AC Milan, Everton, Fulham, Valencia, Aston Villa, Grasshoppers, Rangers sau Houston Dynamo. Ultima echipă din cariera sa a fost FC Chiasso, din liga a doua elveţiană.

La echipa naţională a Elveţiei, Senderos a evoluat în 57 de partide şi a reuşit cinci goluri. El a participat la trei Campionate Mondiale, cele din 2006, 2010 şi 2014.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici