Pinalti vrea să scrie UEFA

Preşedintele de onoare al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat, miercuri, după acordarea licenţelor cluburilor Gloria Buzău, Oţelul Galaţi şi Poli Iaşi, că gruparea nemţeană va contesta la UEFA această decizie a FRF.

9 afișări
Imaginea articolului Pinalti vrea să scrie UEFA

Pinalti vrea să scrie UEFA (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu este nicio dezamăgire pentru noi. Oricum, în orice postură ne-am afla, noi vom încerca să facem o echipă nouă, competitivă. Însă, probabil cei de la UEFA vor trebui să se sesiseze faţă de modul în care se acordă licenţele în România, la FRF. Cred că de acum şi noi vom proceda la fel, adică nu vom mai plăti datoriile, observând că dacă eşti incorect ai câştig de cauză", a declarat oficialul nemţean.

Gheorghe Ştefan a mai arătat că cei care nu au respectat Manualul de Licenţiere impus de UEFA trebuie să suporte consecinţele: "Am făcut o scrisoare către FRF, probabil vom face şi la UEFA, pentru că e normal ca toţi să respectăm un Manual de Lincenţiere pe care UEFA îl impune. Dacă alţii nu l-au respectat cred că trebuie să suporte consecinţele. Dar ăsta e fotbalul în România. Problema e că cei din federaţie trebuie să aplice regulamentele internaţionale ale UEFA", a afirmat Ştefan.

Preşedintele Consiliului de Administraţiei al clubului Ceahlăul, Viorel Măstăcăneanu, a spus că este mirat de decizia Comisiei de Licenţiere şi că se va adresa UEFA.

Grupările Oţelul Galaţi, Poli Iaşi şi Gloria Buzău, confruntate cu unele probleme financiare, au primit licenţa de cluburi profesioniste din partea comisiei de specialitate din cadrul FRF şi vor putea evolua şi în viitorul sezon în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici