Pinar Karsiyaka-Gaz Metan Mediaş, primul meci din faza optimilor Eurochallenge

Echipa de baschet masculin Gaz Metan Mediaş va juca în optimile de finală în grupă cu formaţiile Pinar Karsiyaka (Turcia), BK Ventspils (Letonia) şi Joensuun Kataja (Finlanda), meciurile urmând a debuta în 15 ianuarie 2013.

3 afișări

Gaz Metan Mediaş a disputat marţi seara ultimul meci din grupele preliminare ale FIBA Eurochallenge şi, chiar dacă a pierdut în deplasarea de la Khimik (66-89), va evolua în optimile de finală ale competiţiei, calificându-se de pe locul secund.

Potrivit regulamentului, echipa de pe locul 2 din grupa D, adică Gaz Metan Mediaş, va avea adversare în grupa din optimi câştigătoarelor grupelor A şi C, adică Pinar Karsiyaka (Turcia) şi BK Ventspils (Letonia), respectiv echipa de pe locul secund în grupa B, Joensuun Kataja (Finlanda). Finlandezii au jucat cu campioana CSU Ploieşti în grupa B, învingând în ambele confruntări.

Programul meciurilor formaţiei ardelene în optimi este următorul: cu Pinar Karsiyaka (în deplasare, 15 ianuarie), Joensuun Kataja (acasă, 21 ianuarie), cu BK Ventspils (în deplasare, 29 ianuarie), cu Pinar Karsiyaka (acasă, 12 februarie), cu Joensuun Kataja (în deplasare, 19 februarie) şi cu BK Ventspils (acasă, 26 februarie).

Primele două clasate se vor califica în sferturile de finală ale competiţiei, care se vor derula sub formă de play-off, în sistemul „cel mai bun din trei meciuri”.

Vor urma semifinalele şi finalele în cadrul Turneului Final Four

Turneul final al ediției precedente a avut loc la Debrecen (Ungaria), câştigătoarea fiind Beşiktaş Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici