Pique, Busquets, Iniesta, Messi şi Neymar, singurii jucători netransferabili de la FC Barcelona

Cotidianul El Mundo Deportivo scrie, în ediţia de luni, că oficialii de la FC Barcelona vor o "schimbare profundă" a echipei, subliniind că doar cinci jucători sunt netransferabili: Gerard Pique, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Lionel Messi şi Neymar.

168 afișări
Imaginea articolului Pique, Busquets, Iniesta, Messi şi Neymar, singurii jucători netransferabili de la FC Barcelona

Pique, Busquets, Iniesta, Messi şi Neymar, singurii jucători netransferabili de la FC Barcelona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Directorul sportiv Andoni Zubizarreta va prezenta conducerii un proiect pentru începerea unui nou ciclu, fără însă a renunţa la unii jucători de bază: Pique - stâlpul apărării; Busquets - susţine tot mijlocul terenului; Iniesta - mult prea valoros pentru a renunţa la serviciile lui; Neymar - starul Braziliei care trebuie să fie la fel şi la Barca; Leo Messi - pur şi simplu cel mai bun din lume chiar dacă în ultima vreme nu este la nivelul său", scrie El Mundo Deportivo.

FC Barcelona a pierdut titlul în Spania în ultima etapă, după remiza, scor 1-1, cu Atletico Madrid, de pe teren propriu. La finalul acestui meci, tehnicianul Gerardo Martino şi-a anunţat plecarea de la FC Barcelona, echipa urmând să fie preluată, conform presei spaniole, de Luis Enrique.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici