Pique, ovaţionat la ultima sa apariţie ca jucător al Barcelonei pe Camp Nou

Gerard Pique, legenda Barcelonei, a fost ovaţionat în picioare la ultima sa apariţie ca jucător pe Camp Nou în victoria cu 2-0 în La Liga cu Almeria.

370 afișări
Imaginea articolului Pique, ovaţionat la ultima sa apariţie ca jucător al Barcelonei pe Camp Nou

Pique, ovaţionat la ultima sa apariţie ca jucător al Barcelonei pe Camp Nou

Potrivit BBC, el a fost înlocuit în minutul 84 al partidei şi şi-a îmbrăţişat cu lacrimi în ochi toţi coechipierii şi întreaga bancă a Barcelonei.

Jucătorul de 35 de ani se va retrage după deplasarea de marţi de la Osasuna, deşi nu este sigur că va juca în acea partidă.

După meci, el a ţinut un discurs pe teren, spunând: „M-am născut aici şi voi muri aici”.

El a adăugat: „Iubesc Barca. De aceea, consider că este momentul potrivit să plec. Acesta nu este un rămas bun”.

Pique, care a fost numit căpitan, a intrat pe teren alături de cei doi fii ai săi, în timp ce toţi coechipierii săi purtau tricouri cu numele său şi numărul trei pe spate.

Jucătorul, de trei ori câştigător al Ligii Campionilor şi de opt ori câştigător al La Liga cu clubul la care activează din copilărie, Barcelona, a strâns 102 selecţii pentru Spania, câştigând Cupa Mondială în 2010.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici