Pique speră ca FC Barcelona să reuşească o nouă triplă

Fundaşul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, speră că gruparea catalană va reuşi o nouă triplă în acest sezon - campionatul Spaniei, Cupa Spaniei şi Liga Campionilor, deşi consideră că este o misiune dificilă, având în vedere că urmează patru confruntări cu Real Madrid.

50 afișări
Imaginea articolului Pique speră ca FC Barcelona să reuşească o nouă triplă

Pique speră ca FC Barcelona să reuşească o nouă triplă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne gândim că putem să facem tripla, dar ştim că este foarte dificil, deoarece am reuşit acest lucru o singură dată în istorie", a spus Pique pentru cotidianul Mundo Deportivo.

FC Barcelona a câştigat, în sezonul 2008/2009, Cupa Spaniei, Liga Campionilor şi a terminat campionatul Spaniei pe primul loc.

În actualul sezon, echipa catalană este lider în campionatul Spaniei, cu opt puncte avans faţă de a doua clasată, Real Madrid. În plus, FC Barcelona este calificată în finala Cupei Spaniei (n.r. - 20 aprilie, cu Real Madrid) şi în semifinalele Ligii Campionilor.

Eternele rivale FC Barcelona şi Real Madrid se vor întâlni de patru ori în decurs de trei săptămâni, în campionatul Spaniei, finala Cupei Spaniei şi Liga Campionilor. Astfel, sâmbătă formaţia catalană şi echipa madrilenă vor disputa "El Clasico" pe stadionul Santiago Bernabeu, în etapa a XXXII-a a campionatului Spaniei. La 20 aprilie, cele două echipe vor juca finala Cupei Spaniei, la Valencia. În data de 27 aprilie va avea loc meciul din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, la Madrid, iar la 3 mai se va disputa returul, la Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici