Pitbull a semnat pe un sezon cu Rapid

Atacantul brazilian Claudio Mejolaro "Pitbull" a semnat un contract pe un sezon cu Rapid, unde va evolua sub formă de împrumut de la campioana Portugaliei, FC Porto, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, directorul general al grupării giuleştene, Constantin Zotta.

17 afișări
Imaginea articolului Pitbull a semnat pe un sezon cu Rapid

Directorul general al grupării giuleştene, Constantin Zotta (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne bucurăm foarte mult că am ajuns la o înţelegere cu Claudio Pitbull. A semnat un contract pe un an, la fel ca şi Joao Paulo Andrade. Este un jucător de valoare, de care Rapid avea nevoie şi pe care şi l-a dorit foarte mult antrenorul Jose Peseiro. Mă bucur că Fernando Gomes (n.r. - director la FC Porto), colegul meu de la UEFA, s-a ţinut de cuvânt şi Pitbull şi Joao Paulo au ajuns în cele din urmă la Rapid. Am avut în acesată tranzacţie o relaţie corectă cu FC Porto. Îi urăm lui Săpunaru să obţin numai performanţe la noua lui echipă, aşa cum sperăm ca Pitbull şi Joao Paulo să ne ajute pe noi să câştigăm titlul şi Cupa României", a declarat Zotta.

Zotta a precizat că, din vara următoare, Rapid are posibilitatea de a-i transfera definitiv pe cei doi jucători.

Claudio Pitbull şi Joao Paulo au efectuat, joi dimineaţă, vizita medicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici