Piţurcă a anunţat stranierii pentru meciul amical cu Georgia

Selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat, marţi, numele jucătorilor români legitimați la cluburi din străinătate, convocați pentru meciul amical România-Georgia, programat pe stadionul Dinamo din București, la data de 19 noiembrie.

28 afișări
Imaginea articolului Piţurcă a anunţat stranierii pentru meciul amical cu Georgia

Piţurcă a anunţat stranierii pentru meciul amical cu Georgia

Au fost convocaţi Răzvan Raţ(FC Șahtior Donețk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Paul Codrea (AC Siena), Răzvan Cociş (FC Lokomotiv Moscova), Adrian Mutu (AC Fiorentina) și Ciprian Marica (VfB Stuttgart).

În funcție de starea sportivă, de statutul pe care-l vor avea la echipele lor, precum și de starea de sănătate, există posibilitatea renunțării la unul/unii dintre jucătorii menționați.

Numele jucătorilor legitimaţi la cluburi din țară vor fi anunțate la 16 noiembrie, după disputarea jocurilor etapei a XV-a a Ligii I.

Reunirea este programată la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, luni 17 noiembrie, la ora 12.00. La ora 11.30, în sala de protocol a stadionului din incinta centrului, Victor Piţurcă va susține o conferinţă de presă urmată, în aceeaşi locaţie, de interviuri cu unii dintre jucătorii convocaţi. În aceeaşi zi, de la ora 17.30, se va desfăşura un antrenament deschis presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici