Piţurcă a convocat 5 jucători din Liga I pentru meciurile cu Turcia şi Olanda

Selecţionerul Victor Piţurcă a convocat, sâmbătă seară, un număr iniţial de cinci jucători din Liga I pentru meciurile cu Turcia şi Olanda, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, lotul urmând să fie definitivat după disputarea partidelor de duminică.

271 afișări
Imaginea articolului Piţurcă a convocat 5 jucători din Liga I pentru meciurile cu Turcia şi Olanda

Victor Piţurcă (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Cei cinci jucători sunt Mircea Bornescu, Gheorghe Grozav (ambii FC Petrolul Ploieşti), Srgian Luchin, Dragoş Grigore (ambii Dinamo) şi Marius Valerică Găman (FC Astra), informează frf.ro.

Aceştia se vor prezenta în cantonamentul de la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia până în cursul serii de duminică, alături de cvasitotalitatea stranierilor convocaţi anterior: Costel Fane Pantilimon (Manchester City), Gabriel Sebastian Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Spezia Calcio), Răzvan Raţ-Dincă (Şahtior Doneţk), Răzvan Cociş (FC Rostov), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Adrian Mutu (AC Ajaccio), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor Kulubu) şi Ciprian Andrei Marica (FC Schalke 04).

Lotul de 23 de jucători va fi definitivat după disputarea celor două jocuri programate duminică în Liga I, reunirea oficială fiind stabilită luni, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia.

La ora 12.30 este prevăzută prima conferinţă de presă, susţinută de selecţionerul Victor Piţurcă, urmat de unul sau de doi dintre jucătorii convocaţi. Antrenamentul de luni, de la ora 18.00, va fi deschis presei.

Echipa naţională a României va întâlni Turcia, vineri, 12 octombrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul şi Olanda, marţi, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici