Piţurcă a lipsit de la şedinţa Comitetului Executiv al FRF

Selecţionerul Victor Piţurcă nu s-a prezentat luni, la şedinţa Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, în care s-a făcut o analiză a rezultatelor obţinute de echipa naţională la Campionatul European din 2008, din Austria şi Elveţia.

10 afișări
Imaginea articolului Piţurcă a lipsit de la şedinţa Comitetului Executiv al FRF

Piţurcă a lipsit de la şedinţa Comitetului Executiv al FRF (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, membru al Comitetului Executiv, a declarat că selecţionerul a greşit prin faptul că nu a fost prezent la această şedinţă, chiar dacă în contractul său cu Federaţia Română de Fotbal nu este scris acest lucru.

"S-a făcut o analiză a evoluţiei echipei naţionale de la Campionatul European, însă Victor Piţurcă a lipsit. Eu am zis că trebuia să vină să facă un raport şi în faţa Comitetului Executiv, pentru că noi nu suntem un for de care trebuie să se ferească nimeni din fotbal, cu atât mai puţin antrenorul echipei naţionale. Aici cred că el a greşit că a lipsit dar probabil că, la un moment dat, o să vină, nu ca să facă acel raport, pentru că nu trebuie să-l luăm noi la rost, are cine să o facă. Raporturile de astăzi le-a prezentat Ionuţ Lupescu. Piţurcă a spus că nu vine pentru că nu e obligat să vină dacă nu scrie asta în contractul lui, dar în Regulament scrie că toţi trebuie să dăm seama în faţa celor de la FRF, LPF şi a Comitetului Executiv", a afirmat Iuliu Mureşan.

Echipa naţională a ocupat locul trei în grupa C de la Euro 2008, cu două puncte, ratând calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. România a remizat, scoruri 0-0 şi 1-1, cu Franţa şi Italia, şi a pierdut meciul cu Olanda, scor 0-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici