Piţurcă a renunţat la Nicoliţă, Florescu şi Daniel Niculae pentru meciurile cu Turcia şi Olanda

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Victor Piţurcă, a renunţat la convocarea jucătorilor Bănel Nicoliţă, George Florescu şi Daniel Niculae, păstrând 11 "stranieri" în lotul pentru meciurile cu Turcia şi Olanda din preliminariile CM 2014, informează site-ul oficial al FRF.

176 afișări
Imaginea articolului Piţurcă a renunţat la Nicoliţă, Florescu şi Daniel Niculae pentru meciurile cu Turcia şi Olanda

Victor Piţurcă (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Jucătorii români care activează la cluburi din străinătate păstraţi în lotul pentru meciurile cu Turcia şi Olanda sunt următorii: Costel Pantilimon (Manchester City), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Spezia Calcio), Paul Papp (AC Chievo), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Răzvan Cociş (FC Rostov), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Granada), Bogdan Stancu (Orduspor), Ciprian Marica (Schalke 04) şi Adrian Mutu (AC Ajaccio).

Au fost revocate convocările trimise anterior la AS Saint-Etienne (Bănel Nicoliţă), Arsenal Kiev (George Florescu) şi FC Kuban Krasnodar (Daniel Niculae).

Jucătorii care vor fi convocaţi de la cluburile din Liga I, precum şi o parte dintre stranieri se vor prezenta duminică în cantonamentul de la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia. Lotul va fi definitivat duminică seară, după jocul Steaua - CFR Cluj.

Reunirea lotului este prevăzută pentru luni, la ora 12.00, la Mogoşoaia. La ora 12.30, selecţionerul Victor Piţurcă va susţine o conferinţă de presă. Antrenamentul de la ora 18.00 va fi deschis presei.

Echipa naţională a României va întâlni Turcia, vineri, 12 octombrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul şi Olanda, marţi, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici