Piţurcă: Ar fi bine pentru Rădoi să plece în străinătate

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că ar fi bine ca fundaşul Mirel Rădoi să se transfere la un club în străinătate pentru că evoluează de mult timp la Steaua.

16 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Ar fi bine pentru Rădoi să plece în străinătate

Piţurcă: Ar fi bine pentru Rădoi să plece în străinătate (Imagine: Mediafax Foto)

"Orice fotbalist, ca şi Rădoi, trebuie să demonstreze tot timpul, indiferent că joacă în România sau în străinătate. Iar dacă el îşi doreşte să joace într-un campionat mai puternic e foarte bine, sper să-şi găsească echipă şi atunci va fi foarte bine pentru el. În cazul lui ar fi bună o schimbare, pentru că joacă de foarte mult timp la Steaua. Ar fi bine pentru el să plece în străinătate, cred eu. Pentru mine, un transfer al lui probabil ar putea fi important numai ca experienţă. Una e să joci în campionatul italian, să întâlneşti ca adversari poate cei mai buni jucători din lume, şi alta să joci în ţară", a spus Piţurcă.

Jucătorul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, duminică seara, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-2, că este hotărât ca, după opt ani petrecuţi la gruparea din Bulevardul Ghencea, să plece din Liga I, subliniind că este dezamăgit de "ce se întâmplă în fotbalul românesc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici