Piţurcă: Aş fi preferat să câştige Messi Balonul de Aur, este un fenomen

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni seară, după ce portughezul Cristiano Ronaldo a primit trofeul Balonul de Aur, că ar fi preferat ca argentinianul Lionel Messi să fie câştigătorul.

159 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Aş fi preferat să câştige Messi Balonul de Aur, este un fenomen

Victor Piţurcă (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

"Aş fi preferat să câştige Messi, este cel mai valoros jucător de pe această planetă, este un fenomen. La mare depărtare este Cristiano Ronaldo. Probabil Ronaldo a meritat anul ăsta, are mai multe goluri marcate. Probabil a devenit o obişnuinţă să câştige argentinianul în fiecare an. Nu mai sunt foarte mulţi jucători valoroşi în ziua de azi. Fotbalul se bazează mai mult pe forţă", a spus Victor Piţurcă la Sport.ro, citat de prosport.ro.

Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a câştigat, luni seară, pentru a doua oară Balonul de Aur, trofeu ce a fost decernat în cadrul unei gale desfăşurate la Zurich.

Portughezul i-a devansat pe francezul Franck Ribery (Bayern Munchen) şi pe argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici