Piţurcă: Clujenilor le va fi aproape imposibil să o învingă pe Bordeaux la Cluj

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, a declarat, la Sport.ro, că formaţiei CFR Cluj îi va fi aproape imposibil să învingă echipa franceză Girondins Bordeaux în meciul de la Cluj.

51 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Clujenilor le va fi aproape imposibil să o învingă pe Bordeaux la Cluj

Piţurcă: Clujenilor le va fi aproape imposibil să o învingă pe Bordeaux la Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

"S-a văzut forţa de joc a lui Bordeaux, care a terminat pe locul 2 în campionatul Franţei, anul trecut. Bordeaux a dominat jocul de la un capăt la celălalt. Francezii i-au luat în serios pe cei de la CFR, au fost foarte concentraţi. Au fost şi superiori din punct de vedere fizic. Presiunea şi agresivitatea francezilor au făcut ca ei să câştige majoritatea duelurilor. Foarte important ar fi fost dacă echipa clujeană ar fi reuşit să înscrie. A avut şansa, prin Culio, şi dacă ar fi înscris poate ar fi obţinut un egal. CFR nu a jucat la 0-0, a început meciul curajos, cu oameni mulţi în careul advers. Acum, devine esenţială o victorie cu Bordeaux acasă, dar va fi foarte greu", a declarat Piţurcă.

Referitor la faza autogolului decisiv al partidei, Piţurcă a afirmat: "Stăncioiu trebuia să ţipe dinainte la Cadu, să lase mingea, însă greşeala este în totalitate a lui Cadu".

Campioana României, CFR Cluj, a suferit prima înfrângere în Liga Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, de formaţia franceză Girondins Bordeaux, într-un meci contând pentru etapa a treia a grupei A a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici