Piţurcă: Credeţi că lui Dinu i-a părut rău ca Dinamo a pierdut cu NEC?

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, la Sport.ro, că administratorului delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, nu i-a părut rău pentru înfrângerea suferită de gruparea "alb-roşie" a în prima manşă a turului I al Cupei UEFA, în faţa olandezilor de la NEC Nijmegen.

19 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Credeţi că lui Dinu i-a părut rău ca Dinamo a pierdut cu NEC?

Piţurcă: Credeţi că lui Dinu i-a părut rău ca Dinamo a pierdut cu NEC? (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Acum văd că el e cel care analizează adversarul. Ce i-o fi spus lui Rednic cu adversarii ăştia?! Eu, în conducerea lui Dinamo, am foarte mulţi prieteni şi chiar mi-a părut foarte rău. Credeţi că lui i-a părut rău că a pierdut Dinamo?! Hai să fim serioşi! Eu vă spun, din ce aflu şi eu, din conducerea lui Dinamo", a spus Piţurcă la Sport.ro.

Victor Piţurcă a infirmat că l-ar fi catalogat drept derbedeu pe Cornel Dinu. "Dinu a fost un mare jucător, dar, din păcate... Sunt nişte derbedei care compară rezultatele mele la Steaua cu ale lor. Rezultatele mele la Steaua sunt fantastice, pe care nu o să le mai obţină nimeni în vecii vecilor. Eu am obţinut rezultate fantastice pentru fotbalul românesc, ăsta e adevărul. Când spun derbedei nu mă refer la o persoană. Eu nu l-am făcut derbedeu pe Dinu. Am înţeles că m-a făcut canalie la o emisiune tv, pentru că eu aş fi spus că Dinamo stă pe un butoi de pulbere, atâta timp cât Dinu e acolo. Eu accept critica, dar să fie logică", a completat Piţurcă.

Formaţia Dinamo Bucureşti a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa olandeză NEC Nijmegen, într-un meci contând pentru prima manşă a turului I al Cupei UEFA.

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, şi administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, au criticat prestaţia echipei naţionale în preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud 2010. În urma afirmaţiilor făcute de cei doi, Piţurcă a spus că Dinu şi Dan Petrescu să vorbească atunci când vor avea jumătate din rezultatele obţinute de el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici