Piţurcă despre oferta de la Al Ittihad: Nu am mai discutat cu nimeni, nu mai urmează să discut

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu a mai discutat cu niciun oficial al echipei saudite Al Ittihad despre o eventuală preluare a conducerii tehnice şi nici nu o va mai face după meciurile cu Ungaria şi Finlanda din preliminariile Euro-2016.

156 afișări
Imaginea articolului Piţurcă despre oferta de la Al Ittihad: Nu am mai discutat cu nimeni, nu mai urmează să discut

Victor Piţurcă (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va pleca la Al Ittihad după cele două meciuri, Piţurcă a răspuns: "Nu se ştie. Trebuie să vă uitaţi foarte bine unde apar astfel de informaţii şi de unde le preluaţi. Data trecută am spus foarte clar că urma să discut după meciul din Grecia. Acum, nu am mai discutat cu nimeni, nu mai urmează să discut cu nimeni. Eu am văzut că presa arabă a preluat din presa românească".

Totuşi, Victor Piţurcă a precizat că în cazul în care va primi o ofertă de nerefuzat, atunci va pleca de la conducerea tehnică a echipei naţionale înaintea finalului preliminariilor Euro-2016. "Capitolul plecarea mea de la echipa naţională niciodată nu va fi închis. Cred că pentru niciun antrenor din lumea asta nu e un subiect închis. Tot timpul poate să apară ceva fantastic şi orice antrenor poate să plece în altă parte. Dacă ar mai fi fost ceva, aş fi spus, nu mi-e ruşine, dar trebuie să încetăm cu chestia asta, fiindcă s-a terminat", a completat Piţurcă.

Conducerea clubului Al-Ittihad a încercat, la începutul lunii septembrie, să obţină serviciile antrenorului Victor Piţurcă. Selecţionerul are contract cu Federaţia Română de Fotbal până la 30 noiembrie 2016 şi, conform înţelegerii cu FRF, valoarea despăgubirii pe care ar fi trebuit să o achite forului în cazul rezilierii unilaterale a contractului său de muncă se ridica în acel moment la 1,4 milioane de euro.

Victor Piţurcă a negociat cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care nu a acceptat ruperea contractului fără despăgubiri, astfel că a refuzat oferta venită din Arabia Saudită.

Prima reprezentativă a României întâlneşte la 11 octombrie, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, şi în 14 octombrie, de la ora 21.45, la Helsinki, echipa naţională a Finlandei, în cadrul Grupei F a preliminariilor Euro-2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici