Piţurcă despre situaţia de la Steaua: Cea mai mare vină după Gigi o are Meme

Fostul tehnician al Stelei, Victor Piţurcă, a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că managerul general Mihai Stoica este al doilea vinovat pentru situaţia de la gruparea din Bulevardul Ghencea după finanţatorul Gigi Becali şi a criticat gestul jucătorilor de a îngenunchea în faţa fanilor.

25 afișări
Imaginea articolului Piţurcă despre situaţia de la Steaua: Cea mai mare vină după Gigi o are Meme

Piţurcă despre situaţia de la Steaua: Cea mai mare vină după Gigi o are Meme (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Lăsaţi-mă în pace cu coana Meme! Toată lumea dă vina pe Lăcătuş... De coana Miţa nu spune nimic. Nu a făcut niciodată nimic, numai vrăjeală. A ajuns de râsul lumii ce am văzut aseară, să oblige jucătorii să se pună în genunchi. Să se pună el în genunchi! El trebuia se pupe gazonul ăla, vestiarul că a avut ocazia să ajungă la un asemenea club. Se pune Miţa în genunchi... Aşa i se spune în lumea fotbalului. Mă bucur că şi suporterii s-au convins cât de pervers şi servil poate să fie. Cea mai mare parte de vină după Gigi o are acest om. Toţi jucătorii aduşi de mine nu mai au loc în echipă pentru că şi-a impus el jucătorii", a spus Piţurcă la GspTV.

Fostul selecţioner a adăugat că evenimentele de la Steaua erau previzibile, atât timp cât patronul se implică peste conducerea tehnică. "Mă aşteptam de mult a mişcarea asta, era previzibilă şi aşa se va întâmpla în continuare la Steaua. E nevoie de un contract ferm, de un proiect pe o perioadă în care să-ţi faci treaba profesionist. Dacă nu se va întâmpla aşa, vom avea parte de aceleaşi episoade care s-au întâmplat acum şi care se întâmplă de mult timp. Cel care trebuie să înţeleagă tot Gigi este şi nu înţeleg de ce vrea la infinit să se întâmple acelaşi lucru şi asta numai din cauza lui. Nu înţelege că trebuie să aducă un antrenor profesionist, care să conducă acest club un an, doi, trei şi să-l lase să-şi facă treaba. Dacă în continuare vor fi aduşi antrenori care vor fi schimbaţi după 2-3 luni, vor fi aduşi jucători de diferite persoane din club, atunci nu se va întâmpla nimic", a afirmat Piţurcă.

"Asta ar fi chiar clumea! Am spus că până în vară nu voi antrena nicio echipă şi aşa se va întâmpla", a răspus Victor Piţurcă când a fost întrebat dacă ar accepta or revenire la Steaua.

Marius Lăcătuş a demisionat, luni, de la conducerea tehnică a echipei Steaua, a doua zi după eşecul suferit în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I.

Jucătorii echipei Steaua au îngenunchiat în faţa galeriei steliste la finalul partidei cu FC Braşov, la solicitarea managerului general Mihai Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici